Nonacne

Med tanken om de personer, som drømmer om holdbare og synlige effekter i kampen mod acne!


Nonacne dla mężczyzn Mange personer, som har stolet på Nonacne supplement, har fået tilfredsstillende resultater. Produktet er universelt, og kan bruges af både kvinder og mænd i enhver alder. Acne hos unge eller acne hos personer over 30 år er det samme for Nonacne, da dette supplement kan fjerne enhver form for inflammatorisk ændring i huden, som er forårsaget af acne

Hvad gør nonacne usædvanlig?

  • Dette produkt har både aktiv og præventiv virkning – det fjerner eksisterende eksem og forhindrer ny i at opstå,
  • Det hjælper med at fjerne bumser, rødme, pletter og andre ufuldkommenheder som er effekter af hudbetændelse,
  • Det er effektivt i kampen mod acne, som er opstået på grund af hormonale ændringer,
  • Giver ren, sund hud og forbedrer generelt tilstanden af ansigtshuden,
  • Er fulstændigt sikkert at anvende,
  • Indeholder mange unikke ingredienser i kombinationer som aldrig tidligere har været anvendt i andre midler mod acne!

Nu når vi taler om ingredienser, så har nonacne de mest efektive ingredienser


Nonacne dla kobiet Produktkomponenterne er udvalgt på sådan en måde, at de samarbejder for at løse komplekse problemer med acne hud. Enhver af dem har en konkret opgave og tilsammen kan de permanent og effektivt neutralisere problemer med inflammatoriske ændringer i huden! I denne unikke komposition kan man finde: rødkløver, ekstrakt af brændenældeblade, Sarsapilla, druefrø ekstrakt, zink, lycopen, kobber og vitaminerne C, A, E, B5 og B6.

Hvilke fordele har nonacnes ingredienser?

Rødkløver, som også kaldes engkløver, er kilden til mange værdifulde elementer og en af hovemetoderne i herbalisternes behandlig af acne. Rødkløver er fuld af daidzein, genistein og formononetin, salicylsyre, cholin, methylsalicylat, kalcium, kalium, zink, fosfor, molybdæn, vitaminerne B3, C og E samt beta-caroten. Den indeholder isoflavoner og virker som østrogen – reparerer hormon ubalance, som kan være ansvarlig for acne. Desuden er den en stærk antioxidant, som renser kroppen for mange giftstoffer (toksiner).

Sarsaparilla – en urt, som tilhører familien spidsplanter. Den forekommer først som lægeurt i Sydamerika og Asien. Indtil i dag er Sarsaparilla i disse lande en naturlig, primær behandlingsform for hudsygdomme. Dens effektivitet er bekræftet med kliniske forsøg. Den virker antibakteriel og svampedræbende, den fjerner effektivt acne. Den mindsker også betændelse i huden og er fuld af mange værdifulde mineraler, for eksempel jern, zink, kobber, jod, mangan, silicium og vitaminerne C, A, B og D.

Druefrø ekstrakt – indeholder vitamin E, flavonoider og linolsyre, som hjælper med at beskytte collagen og elastin i cellerne. Linolsyre blødgør huden og gør den glattere. Det betyder, at huden bliver sund og eksem forsvinder. Druefrø indeholder også proanthocyanidin, som er fuld af antioxidanter, der neutraliserer frie radikalers virkning i kroppen og stopper ældningsprocessen. Desuden kan proanthocyanidin effektivt forhindre ny eksem og fastholde hudens sunde udseende.

Brændeældebladekstrakt – indeholder betændelseshæmmende og antibakterielle egenskaber, som er bekræftet via laboratorieforsøg. Den er en kraftig antioxidant og har rensende virkning. Den neutraliserer også frie radikaler. Brændenælde stopper tillige frigørelse af inflammatoriske prostaglandiner COX-2, hæmmer udviklingen af bakterier og har positiv indvirkning på hudbetændelse, herunder acne. Den antibakterielle effekt modvirker både gram-positive og gram-negative bakterier, herunder e.coli.

Vitamin C – spiller en afgørende rolle i hudens regenererings proces. Undersøgelser har vist, at vitamin C kan mindske irritationer og rødme, som er forbundet med acne og ar forårsaget af acne. Den genopbygger også ødelagt collagen, som er ansvarlig for hudens fleksibilitet. Vitamin C er ligeledes en antioxidant, som svækker frie radikalers virkning.