Brugernes mening

Jeg har altid haft et problem med at vælge det rigtig produkt imod acne. Hvis et af produkterne virkede i begyndelsen, så var effekten senere den modsatte eller effekten forsvandt hurtigt. Det værste var at barbere sig – masser af ridser, hårsækbetændelse osv. Der kom også infektioner. Hele denne meningsløshed har på det sidste fået mig til at læse om et nyt produkt, Nonacne. Jeg har ikke fundet nogle bedømmelser, så jeg har risikeret lidt, da jeg har købt det. Jeg fortryder dog ikke nu. Nonacne virker effektivt på mine bumser. Der kommer ikke længere nye hudproblemer og hudorme er også forsvundet. Endelig har jeg glat hud og barbermaskinen er ikke længere min fjende.

Anders - København

Jeg er 32 år og jeg kæmper mod denne rædsel siden jeg var 20. Indtil da har jeg haft, tror jeg, en million undersøgelser. Mit ansigt var et stort eksperimentalt laboratorium for forskellige tabletter, antibiotika, salver og andre midler, som kun fik mig til at se endnu værre ud. Det samme var tilfældet med mekanisk rensning – peeling, ultralydrensning og besøg hos kosmetolog – ingen resultater... Jeg tænkte, at jeg ikke endnu har prøvet den nemmeste løsning – det naturlige produkt til acne. Jeg valgte Nonacne, fordi jeg læste, at den indeholder mange vitaminer og urter. Jeg var chokeret – det har hjulpet! Måske ikke helt, fordi jeg lige er begyndt, men jeg kan se effekter, som tidligere slet ikke var der.

Anne - Horsens

Gennem den seneste måned har jeg brugt Nonacne og jeg er nødt til at sige, at det er sensationelt. Tidligere har jeg brugt masser af penge på andre præparater imod acne og på besøg hos hudlæger. Enten virkede det overhovedet ikke eller kun i en kort tid. Siden jeg er begyndt at tage Nonacne, har jeg ingen eksem på ansigtet, forbedringen var gradvis, men endelig lykkedes det at mestre denne slagmark!

Bjørn - Vejle

Acne har drillet mig i over 8 år… Jeg havde allerede mistet håbet om, at jeg kan få en normal, sund hud. Enhver, som har dette problem, ved, hvor meget tid og hvor mange penge man skal bruge på at besøge hudlæger, apoteker og teste alle mulige mirakelmidler imod acne. Jeg var allerede træt af det, da jeg besluttede mig til at prøve Nonacne. Min veninde havde anbefalet mig, at jeg begynder at bruge dette produkt. I begyndelsen var jeg skeptisk og troede, at det var det næste ”mirakel”, men jeg har set den første effekt allerede efter 3 dage! Bumser begyndte at forsvinde. I dag er der gået 2 måneder af min behandling og effekter er virkelig tilfredstillende. Selv den frygtelige rødme er forsvundet. Jeg kan varmt anbefale Nonacne!

Lone - Esbjerg

Nonacne har hjulpet mig, da jeg brugte den anden pakke. Jeg havde mange hudorme på hagen, på panden og på kinderne. Der var også eksem og smertefulde bumser. Takket være købet af Nonacne er alt nu forsvundet. Jeg er glad for, at jeg ikke blot har spildt pengene. Nonacne er virkelig effektiv mod acne.

Inge - Aalborg

Ah, dette supplement er nu mit yndlings supplement imod acne! For mig var det et øjeblikkeligt gennembrud – jeg har set de første resultater, bumser forsvinder som dug for solen og jeg tror at jeg begynder at feste. Tak, Nonacne!

Claus - Silkeborg

Jeg vil til enhver tid anbefale Nonacne til alle mine venner. Den er simpelthen den mest effektive acne behandling, jeg har prøvet. Og jeg har prøvet mange. Takket være den har jeg fået min selvtillid tilbage og jeg ser endelig normal ud.

Jette - Kastrup

Sådan var det med mit acne problem: ingen fester, ingen øl med venner, ingen pizza med venner (pizza gjorde sagen endnu værre), ingen tale om nogen som helst dates. Total isolering. Jeg skammede mig simpelthen over min acne og ville ikke vise mig for andre mennesker. Det var et mareridt. Selvfølgelig har jeg prøvet forskellige typer antbiotika (som man jo ikke kan tage for evigt), såvel som salve og tabletter. Det var altsammen en håbløs kamp. Så tænkte jeg, at jeg burde investerere i noget dyrere – måske ville det hjælpe. Det første jeg lagde mærke til var Nonacne og nu behøver jeg ikke at lede efter noget andet. Jeg ville ikke bytte Nonacne til noget andet. I mit tilfælde var det et mirakel. Endelig kan jeg leve som et menneske :)

Charlotte - Aarhus